De Panne
Autres détails
Critères de matching
Heures par semaines
 • < 12 heures

Jobstudent Curvy Fit - De Panne

Postuler
Ben jij dat modebewuste, vriendelijke en ondernemende verkoopwonder dat wij zoeken? Die ondernemende sales specialist die de klant verwelkomt in onze winkel en haar op haar gemak stelt? Die vervolgens ook niet rust voordat zij of hij de perfecte outfit heeft gevonden? Een adviseur die goed naar het figuur van de klant kijkt en weet welke items haar curves zullen omhelzen?

Votre plus grand défi!

Als onze Verkoopmedewerker Curvy Fit ben je creatief maar tegelijkertijd ook commercieel zodat je de klant kunt inspireren tot niet alleen het kopen van één kledingstuk, maar ook hele sets. Dit omdat je álles weet over pasvorm en materialen.

Je werkt graag samen en leert van de salestechnieken van andere collega’s. Die kijken graag op hun beurt ook de kunst van het verkopen van jou af.

Als organisatietalent ben je een verbinder voor de winkel. Een echte regelneef die zelfstandig, maar onder verantwoording van de Shopmanager, werkt aan projecten.

Je bent proactief, energiek, stressbestendig en ziet het als een uitdaging om je targets te halen.
De sales successen die daaruit voortvloeien, vier je graag. Sámen voor het eindresultaat: daar word je nou echt blij van!

Vous apportez cela avec vous!

 • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau;
 • Ervaring met verkoopadvies in de mode;
 • Sterk gevoel voor presentatie en ervaring met visual merchandising;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Bereid om te werken op verschillende shoplocaties.

Qu'est ce que tu obtiens?

✪ Een mooi salaris ✪ Een internationale en dynamische werksfeer met enthousiaste collega’s ✪ Mogelijkheden om je individueel te ontwikkelen ✪ Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ✪ Een job waar jij jouw ondernemerschap volledig in kwijt kan ✪ Personeelskorting op de collecties van MS Mode, CoolCat Junior en America Today

Six raisons pour lesquelles ceci (n') est (pas) pour vous

 1. Met jouw gezonde dosis lef stap jij zonder aarzelen af op onze curvy ladies voor verkoopadvies waardoor ze met een leuke set de shop verlaten
 2. Met jouw overtuigingskracht weet jij onze curvy ladies te inspireren en motiveren om met de beste set naar huis te gaan
 3. Jij bent een echt bruistablet. Je bruist van de energie, passie én hebt vooral veel fun
 • Jij werkt liever alleen op vaste dagen en vaste uren
 • Jij hebt liever geen sociaal contact en vind onbekende mensen een beetje eng
 • De laatste modetrends zijn voor jou niet belangrijk

Votre procédure de candidature

 

Avons-nous attiré votre attention ? Si vous postulez, la procédure de candidature ressemble à ceci :

 

Votre candidature

Vous nous envoyez votre CV et votre lettre de motivation dans lesquels vous montrez qui vous êtes et quelles sont vos expériences.

L' assessment

Vous faites le Talentpitch en mode MS ! Une évaluation en ligne où vous montrez comment vous allez agir dans nos magasins et où nous nous faisons une idée de vos aptitudes et compétences.

Introduction

Y a-t-il une correspondance potentielle ? Alors nous vous invitons à un entretien pour une introduction ! Nous pouvons ainsi découvrir qui vous êtes dans une atmosphère agréable et vous aurez une bonne impression de nous et de ce que nous pouvons vous offrir.

Une deuxième conversation

Sommes-nous encore tous les deux enthousiastes ? Nous vous inviterons ensuite à un deuxième entretien. Au cours de cet entretien, nous discuterons plus en détail de vos ambitions et du poste.

Un match parfait !

Match parfait? ! Nous allons vous faire une belle proposition et nous attendons avec impatience

Les visiteurs de cette page ont aussi vu :
De Panne
Ben jij dat modebewuste, vriendelijke en ondernemende verkoopwonder dat wij zoeken? Die ondernemende sales specialist die de klant verwelkomt in onze winkel en haar op haar gemak stelt? Die vervolgens ook niet rust voordat zij of hij de perfecte outfit heeft gevonden? Een adviseur die goed naar het figuur van de klant kijkt en weet welke items haar curves zullen omhelzen?
Antwerpen
Wie zijn wij? &ldquo;WE LOVE TO EMPOWER CURVY LADIES&rdquo; MS Mode wil de curvy vrouw zich goed en zelfverzekerd laten voelen over wie ze is en hoe ze eruit ziet. Onze collectie spreekt vrouwen van alle leeftijden aan. Wij brengen vrouwelijke, modieuze en comfortabele mode, met een touch of glamour. Wij zijn op de hoogte van de laatste modetrends en adviseren onze klant in een aangename en open sfeer, waarbij naar haar wensen geluisterd wordt. Ongeacht haar gemoed zorgen wij dat zij zich stralend voelt. Werken bij MS Mode betekent werken in een gedreven, betrokken, ondernemende, internationale en gepassioneerde organisatie. Ben jij ge&iuml;nspireerd door onze visie en wil jij meebouwen aan ons succes?